VEELZIJDIGE GORDIJNRAILS VOOR PROFESSIONELE TOEPASSINGEN!

Neem contact op om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Ook denken, adviseren en vinden wij samen de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Ontdek alle mogelijkheden! Paneelgordijnen, vouwgordijnen of skylight systemen – Qurails biedt passende systemen van hoogwaardige kwaliteit! Koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk.

Op maat gemaakte producten zijn onze kracht. Indien nodig worden de rails door specialisten gebogen met speciale Qurails-buigapparatuur, zodat een soepel lopend railsysteem ontstaat dat uit één raildeel bestaat.

Voor boardrooms is de elektrische gordijnrails zeer praktisch toepasbaar. Bij presentaties met een beamer worden de zonwering en gordijnen automatisch gesloten om de ruimte te verduisteren. Verschillende kamers vereisen verschillende toepassingen. Wij kunnen alle gordijntypes en omstandigheden voor installatie aan.

Bij Qurails begrijpen we dat elk project uniek is en we werken graag met u samen om een oplossing op maat te creëren die aan uw specifieke behoeften voldoet. Van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie werkt ons team nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw project op tijd, binnen het budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt voltooid.

Qurails-Binst-Architect-Curtain-Rails
Qurails_office_curtain_rail_system_electric

Oplossingen op maat

Maatwerk is onze specialiteit bij Qurails, en we doen er alles aan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of er nu een rail moet worden gebogen, bochten moeten worden toegevoegd of montagewerk moet worden gedaan, wij zijn er om u te helpen. Op basis van uw tekeningen en specificaties ontvangt u een gratis offerte. U bent verzekerd van duidelijke communicatie met de ervaren projectleiders van de Goelst projectafdeling.