GORDIJNRAILS SYSTEMEN VOOR DE HORECA

Een luxe uitstraling voor uw gasten

Uw gasten een perfecte, luxe uitstraling bieden? Qurails helpt u verder!

Paneelgordijnen, sluitgordijnen, vouwgordijnen of wintertuin – Qurails biedt een passend systeem van hoogwaardige kwaliteit: koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk.

Direct bij binnenkomst ervaren uw gasten de luxe van automatische gordijnrails. De cardhouder van de hotelkamer activeert de elektrische gordijnrail, maar ook een hotel motion sensor kan gebruikt worden om de rails te activeren bij binnenkomst. Het voordeel hiervan is tevens dat uw gasten direct zien en merken dat de gordijnen elektrisch bediend worden.

Ook onze meersporen profielen zijn uitermate praktisch: u hoeft slechts 1 railprofiel te gebruiken voor zowel overgordijnen als glasgordijnen met perfecte overlap.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
Maatwerk is onze specialiteit

Maatwerk is onze specialiteit bij Qurails, en we doen er alles aan om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Of er nu een rail moet worden gebogen, bochten moeten worden toegevoegd of montagewerk moet worden gedaan, wij zijn er om u te helpen. Ons team van ervaren projectmanagers zal nauw met u samenwerken om uw tekeningen en specificaties te begrijpen en u een gratis offerte te bezorgen. Wij zijn trots op onze duidelijke communicatie en houden u bij elke stap op de hoogte.

Bij Qurails begrijpen we dat elk project uniek is en we werken graag met u samen om een oplossing op maat te creëren die aan uw specifieke behoeften voldoet. Van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie werkt ons team nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw project op tijd, binnen het budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen wordt voltooid.

Ons doel is ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat en dat uw op maat gemaakte railsysteem functioneel en duurzaam is en voldoet aan uw specifieke eisen.