Qurails - Powered by GOELST

Scroll en ga terug in de tijd

2022

Rebranding

Een nieuw tijdperk is aangebroken

In 2022 is de tijd gekomen om met een frisse nieuwe look & feel te beginnen. Het afgelopen decennium is de sector ingrijpend veranderd, ook op technologisch gebied. Ons oude merk Goelst is goed voor ons geweest, maar nu is het tijd voor verandering. Wij behouden de jarenlange ervaring in het creëren en herzien van onze producten in de hoogst mogelijke kwaliteit, maar dan onder onze nieuwe merknaam 'Qurails'.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Samen sterk

In mei 2013 is Goelst een zusteronderneming geworden van STAS picture hanging systems.

Sindsdien heeft Goelst een nieuw leven gekregen onder de naam Goelst NL.

STAS picture hanging systems (zusteronderneming Goelst) werd in 1995 opgericht door de broers Rien en André Stas en is inmiddels wereldwijd actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. Ze leveren multifunctionele ophangsystemen en ophangaccessoires voor wand en plafond. Zij ontwikkelen, produceren en distribueren oplossingen om uiteenlopende wandobjecten veilig, flexibel en elegant te kunnen ophangen. Dit kunnen zowel decoratieve objecten (schilderijen, tekeningen) als praktische objecten (whiteborden, kapstokken, spiegels) zijn. Het doel van STAS is om zoveel mogelijk mensen vrijheid te bieden in de manier waarop zijn hun wanden inrichten en gebruiken. Duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing staan daarbij centraal.

Qurails - Powered by GOELST

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Modernisering

In 2009 is het logo van GOELST vernieuwd Destijds werd gekozen voor een strak ogend lettertype.

Die je nog steeds kunt zien in onze 2013 rebranding.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

Goelst verhuisde naar Ede

Sinds 1988 is GOELST gevestigd in Ede, het geografische - en gemakkelijk bereikbare - middelpunt van Nederland.

This milestone was a reason for a new logo by GOELST

1984

Internationale onderneming

Onder het motto ‘topkwaliteit tegen een aanvaardbare prijs’ begon Goelst halverwege de jaren tachtig buiten de eigen landsgrenzen te kijken.

Deze internationalisering maakte het noodzakelijk de eenmanszaak om te dopen tot een besloten vennootschap.

Een productontwikkelingsafdeling in eigen huis heeft Goelst de mogelijkheid gegeven grote nadruk te leggen op innovatie. Zo was Goelst in 2001 de allereerste railfabrikant die geruisloze, elektrisch bediende systemen op de markt bracht. Inmiddels heeft het bedrijf een hele reeks innovatieve producten in haar assortiment die door concurrenten veelvuldig worden gekopieerd, maar nooit worden geëvenaard.

Zie onze: Internationale Portaal

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Waar het allemaal begon terug in de tijd

Goelst begon in 1978 als een eenmanszaak in interieurproducten.

Al na een jaar breidde het bedrijfje het assortiment uit met een gordijnrailprogramma onder de naam G-Rail. In de daaropvolgende jaren groeide Goelst uit tot een gerespecteerd bedrijf, waarbij het assortiment gordijnrails werd uitgebreid en geavanceerder werd. In de zorgsector werd Goelst de standaardleverancier voor separatierail, een rol die het bedrijf tot op de dag van vandaag vervult.